References

 1. Karin en Toon

  Wij dragen onze ringen nu ruim een maand.
  Chris heeft ons een paar keer gastvrij ontvangen. Hij voelde perfect aan welke smaak we hebben en hij maakte twee ringen die helemaal bij ons passen Ze zijn stoer en tegelijkertijd elegant. Prachtig!
  Chris, we zien je graag terug, bij jou in het atelier of bij een concert...

 2. Arina Adriaans

  Voor mijn 50e verjaardag van m'n lief de ring Tahiti Swing gekregen; een prácht exemplaar!

 3. Mylène Binda-Huyts

  Beste Chris,
  je bent er opnieuw in geslaagd een zeer persoonlijk (dit keer) hals sieraad voor mij te maken. Ook deze draag ik met zeer veel plezier, bedankt hiervoor, Mylène

 4. Tom

  Ring Luna is fantastisch qua eenvoud, sierlijkheid én een blikvanger. Net een beetje anders dan andere ringen. Uniek. Geen wonder dat ze 'ja' zei :)

 5. Anton en Monique

  Ter ere van het feit dat we samen 100 jaar zijn geworden, besloten we spontaan een bezoekje te brengen aan atelier Chris Sommer om ieder iets moois uit te zoeken. We werden allervriendelijkst ontvangen en konden uitgebreid de tijd nemen om rond te kijken en tot een keuze te komen. Chris en zijn vrouw dachten actief mee en voorzagen ons van deskundig advies. We zijn allebei erg enthousiast over de onderscheidende en persoonlijke stijl die Chris aan zijn sieraden weet te geven. Het kon dan ook niet anders dan dat we allebei met iets prachtigs de deur uit zijn gegaan. Met trots hebben we mijn Tahiti parelketting en Antons bijzondere Uvarovit manchetknopen gedragen op ons feest en veel enthousiaste reacties in ontvangst mogen nemen. Chris gaat ons zeker vaker terug zien in zijn atelier! Gelegenheid of niet.

 6. Wilhelmina Sanders

  Wat ben ik blij met zo’n prachtig juweel, zo’n mooie ring heb ik nog nooit gezien.
  Voor mij was dit ontwerp zo nieuw en apart, bedankt!

 7. Doortje Gunters

  Prachtige sieraden op de website. Ik kom zeker een keer naar Noordeloos!

We appreciate it when you leave a message: