Referenties

 1. Jasper en Floor

  Wauw!! Vandaag onze ontzettend mooie trouwringen en oorbellen opgehaald. Wat een service! Bedankt Chris, wij zijn er erg blij mee! Wij weten bij wie we terecht kunnen voor een topsieraad!

 2. Jan Piet & Godelieve van der Meer

  Dreams do come true! Dankjewel Chris voor de prachtige ring.

 3. Zoë Fortuijn

  Ontzettend blij ben ik met de super mooie ring die Chris heeft gemaakt. De ring is gebaseerd op een ring die ik in het atelier zag, maar is aangepast aan mijn wensen. Ik wist ongeveer wat ik wilde, maar door de inbreng van Chris is de ring veel mooier geworden dan ik zelf zou hebben bedacht. Mijn man heeft me de ring eergisteren gegeven en ik blijf er maar naar kijken 😀

 4. Karin en Toon

  Wij dragen onze ringen nu ruim een maand.
  Chris heeft ons een paar keer gastvrij ontvangen. Hij voelde perfect aan welke smaak we hebben en hij maakte twee ringen die helemaal bij ons passen Ze zijn stoer en tegelijkertijd elegant. Prachtig!
  Chris, we zien je graag terug, bij jou in het atelier of bij een concert...

 5. Arina Adriaans

  Voor mijn 50e verjaardag van m'n lief de ring Tahiti Swing gekregen; een prácht exemplaar!

 6. Mylène Binda-Huyts

  Beste Chris,
  je bent er opnieuw in geslaagd een zeer persoonlijk (dit keer) hals sieraad voor mij te maken. Ook deze draag ik met zeer veel plezier, bedankt hiervoor, Mylène

 7. Tom

  Ring Luna is fantastisch qua eenvoud, sierlijkheid én een blikvanger. Net een beetje anders dan andere ringen. Uniek. Geen wonder dat ze 'ja' zei :)

We vinden het leuk als u hier uw reactie achter laat: